افزایش سرعت لود سایت برای بهبود رتبه
9 روش بهینهسازی سرعت سایت نکات کلیدی بالا بردن سرعت سایت شرکت نرم افزاری فیدار سئو تبریز
به زبان ساده تر ، شما باید lcp را زیر 2.5 ثانیه ، cls را زیر 0.1 ثانیه و fcp را زیر 1.8 ثانیه نگه دارید. برای تست سرعت پیشنهاد می کنیم از ابزار رسمی گوگل pagespeed insights استفاده کنید. روی لینکی که مشخصی کردیم کلیک کنید ، وارد صفحه تست شوید ، آدرس سایت خود را وارد کنید و فاکتورهای web vitals را مشاهده کنید و زمان هریک را ببینید. در پایین صفحه پیشنهاداتی از جانب گوگل برای بهبود این زمان ها ارائه شده است. بارگزاری تنبل یا lazy load نیز راهکار مناسبی برای افزایش سرعت وب سایت است.
همچنین، این نوع خدمات میتواند در مقابل مشکلات فنی احتمالی سریعاً واکنش نشان دهد و از ایجاد نقطههای ضعف امنیتی در سرور جلوگیری کند. شرکتهایی با تجربه مثبت معمولاً از زیرساخت قوی و بهروزی برخوردارند که به وبسایت شما این امکان را میدهد که با دسترسی پایدار و سرعت بالا به مخاطبان خود خدمات ارائه دهد. خرید هاست و دامنه از شرکتهای قابل اعتماد با تجربه مثبت، از دسترسی پایدار و سرعت بالا برخوردار میسازد. انتخاب یک شرکت هاستینگ با سابقه و اعتبار در صنعت، امکان اطمینان از پایداری و کارایی سرویسهای ارائه شده را فراهم میکند. بهروزرسانی نسخه پایگاه داده MySQL به کاهش مشکلات امنیتی و بهبود کارایی پایگاه داده کمک میکند.
در دنیای پررقابت وب، سرعت بارگذاری سایت نه تنها بر تجربه کاربری تأثیر مستقیم دارد، بلکه یکی از فاکتورهای کلیدی در رتبهبندی گوگل محسوب میشود. اگر شما هم به دنبال بهترین افزونه سرعت وردپرس هستید، باید بدانید که انتخاب یک ابزار قدرتمند و بهینهشده میتواند تفاوت چشمگیری در عملکرد سایت شما ایجاد کند. افزونه افزایش سرعت سایت با بهینهسازی تصاویر، فشردهسازی کدها، فعالسازی کش و کاهش زمان پاسخ سرور به شما در افزایش سرعت وردپرس کمک زیادی میکنند. در این مقاله، به بررسی بهترین افزونههای سرعت وردپرسی میپردازیم تا شما بتوانید با آگاهی کامل، بهترین گزینه را برای بهبود سرعت و سئو سایت خود انتخاب کنید. سرعت بارگذاری صفحات وب تأثیر زیادی بر تجربه کاربری و رتبهبندی سایت در موتورهای جستجو دارد.
این قابلیت را می توانید با دو افزونه معرفی شده wp rocket و WP Fastest Cache فعال نمایید. دقت داشته باشید که می توایند این فایل ها را نیز با هم ادغام کنید که در بعضی اوقات ممکن است باعث خرابی در ظاهر سایت شود. با دو افزونه زیر می توانید هم کش را برای سایت خود فعال نمایید و هم از قابلیت های بسیار زیاد دیگر آنها برای افزایش سرعت سایت خود استفاده نمایید. افزایش نرخ کلیک تبلیغات با استفاده از یک استراتژی بهبود CTR برای موفقیت در این زمینه کافی نیست! بهتر است برای داشتن بهترین رویکرد تبلیغات کلیکی، جذب مشتری و حفظ مخاطبان وفادار کسبوکارتان، ترکیبی از روشهای افزایش نرخ کلیک که نیازهایتان را برآورده میسازند، در بازاریابی پیادهسازی کنید. راهاندازی تست A/B بهمعنای بازاریابی برای گروههای مختلفی از مشتریان با ثابت نگه داشتن هستۀ تبلیغات و آزمون و خطای متغیرهای انتخابیتان است.
استفاده از فشردهسازی Gzip یک اقدام پیشنهادی و مفید برای بهبود عملکرد وبسایت است. این تکنیک، با کاهش حجم فایلهای انتقالی از سرور به مرورگر، بهبود قابل توجهی در سرعت لود صفحات وب ایجاد میکند. انتخاب وبسرور با عملکرد سریع و بهروز، تأثیر زیادی در سرعت بارگذاری صفحات دارد. وبسرور، عامل اساسی در ارائه محتواها و پاسخ به درخواستهای کاربران است و عملکرد آن تأثیر بسزایی در تجربه کاربری و سرعت بارگذاری صفحات دارد. انتخاب وبسرور با معماری بهروز و بهینه، به تسریع پردازش درخواستهای HTTP و ارسال محتوا به مرورگرها کمک میکند. اعمال تنظیمات بهینه بر روی سرور، از جمله تعیین فایل فشرده، تعیین حجم برخوردها (buffer size) و فشردهسازی منابع، به سرعت سایت و سئو سایت کمک میکند.
اما توجه داشته باشید که وردپرس به صورت پیش فرض فرمت webp را نمیشناسد. با استفاده از افزونه WebP Express میتوانید تصاویر سایت خود را به فرمت webp تغییر دهید. این افزونه از کتابخانه WebP Convert برای تبدیل تصاویر به webp استفاده میکند. برای استفاده از لیزی لود در وردپرس میتوانید از WP Rocket کمک بگیرید که یکی از محبوبترین افزونههای لیزی لودینگ برای محتوای تصویری و ویدئویی است. برای بخش نظرات وب سایت، عملیات لیزی لود پیچیدهتر است و باید بسته به نوع افزونهی استفاده شده برای نظرات، از سایر افزونههای لیزی لود استفاده شود یا از پایه توسط یک برنامه نویس حرفهای پیاده سازی شود.
تأخیر در لود سایت دارای معایبی است که به شدت تأثیرگذار بر تجربه کاربری و عملکرد وبسایت میباشد. Cloudflare با ارائه SSL رایگان، ارتباطات بین کاربران و سرور شما را رمزنگاری میکند. این ویژگی نه تنها امنیت سایت شما را افزایش میدهد، بلکه اعتماد کاربران به وبسایت شما را نیز تقویت میکند. علاوه بر این، Cloudflare میتواند ترافیک مخرب را تشخیص داده و بهطور خودکار از دسترسی آنها به سایت شما جلوگیری کند. افزونه wp rocket تنها پلاگین کاملا پولی هست که برای استفاده از آن در یک سایت باید ماهانه 49 دلار بپردازید!
اگر سایت وردپرسی دارید احتمالا پایگاه داده شما به دلیل پیش نویس های ذخیره شده ، ویرایش ها ، غیرفعال کردن افزونه ها و… دارای فایل های اضافی و متعددی است. WP Optimize یک افزونه فوق العاده است که به طور معمول همه فایل هایی که نیازی به آن ندارید را حذف می کند. ریدایرکت های زیاد در وب سایت شما می تواند بر زمان بارگذاری سایت تاثیر بگذارد. هر بار که یک صفحه به جای دیگری هدایت می شود ، روند درخواست و پاسخ طولانی تر می شود. البته ، در برخی موارد ممکن است تغییر مسیر url (ریدایرکت) ضروری باشد ، مانند زمانی که به یک دامنه جدید منتقل می شوید.
برنامهنویسان باید تا حد امکان از ابزارهای Minify هوشمند و توانمند استفاده کنند. همچنین، بهروزرسانی درایورها نقش اساسی در سازگاری سیستم با سختافزار جدید و بهینهسازی کارایی دارد. از دیگر مزایای بروزرسانی نرمافزارها و سیستم عامل، بهبود عملکرد کلی سرور، افزایش توانایی پردازش، و بهینهسازی مصرف منابع سیستم است. از این رو، نظارت دقیق و منظم بر بروزرسانیها از اهمیت بسزایی برخوردار است و به کاهش ریسکهای امنیتی و بهبود کارایی وبسایت شما کمک خواهد کرد. برای سایتهایی که از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس استفاده میکنند، بهینهسازی پایگاه داده نقش زیادی در سرعت لود دارد.
در این دوره آموزشی نکته ها و تکنیک های کار با این افزونه بسیار مهم نیز آورده شده است. همانطور که می دانید گوگل عوامل زیادی را برای رتبه دادن به سایت ها در نظر می گیرد. از عوامل مرتبط با تولید محتوای با کیفیت و مرتبط که بگذریم، عواملی که مستقیما با تجربه ی کاربری در ارتباط هستند، تاثیرگذاری زیادی دارند. سرعت بارگذاری سایت یکی از این عوامل مهم است که هم در بهبود تجربه ی کاربری موثر است و در عین حال مستقیما به اعتبار سایت مربوط می شود. کاربران امروز زمان کمی برای صبر کردن دارند؛ اگر سایت شما در کمتر از سه ثانیه بارگذاری نشود، ممکن است بسیاری از بازدیدکنندگان بهسادگی صفحه را ترک کنند. در این مقاله، با الهام از روشهای سریع و موثر فلش، به بررسی نکات کاربردی میپردازیم تا با افزایش سرعت سایت، تجربهای حرفهای و جذاب برای کاربران خود ایجاد کنید.
بالابردن سرعت سایت وردپرس از روشهای متعددی امکانپذیر است و نقطه شروع آن آنالیز سرعت سایت میباشد. یعنی باید سرعت سایت را از نظر کارکرد فنی صفحات وب در دستگاههای مختلف و موبایلها تجزیه و تحلیل کنید. ممکن است در وهله اول بهینه کردن سرعت لود سایت برای شما چالش برانگیز باشد ، اما تأثیرات مثبتی بر عملکرد کلی سایت شما خواهد داشت. در این مقاله ما راه کارهایی برای کاهش زمان بارگذاری سایت و افزایش سرعت لود سایت ارائه کردیم که شما می توانید با امتحان کردن این روش ها ، به نتیجه مطلوبی برسید. افزایش سرعت سایت، یکی از روش هایی است که نه تنها بهبود تجربه کاربری (UX) را افزایش می دهد، بلکه می تواند به افزایش رتبه سایت شما نیز کمک کند.
اگر کدنویسی وب سایت را خودتان انجام داده اید می توانید در تنظیمات آن قابلیت Cache کردن و مدت زمان موجود بودن یک نسخه Cache شده را مشخص کنید . در برخی از ابزارهای آنالیز سئو و حتی خود گوگل ، خطایی را تحت عنوان leverage browser caching می توان مشاهده کرد. این پیام از شما درخواست می کند که قابلیت کش اطلاعات روی مرورگر کاربران را فعال کنید و مدت زمان آن را افزایش دهید. بهینه سازی تحویل و ترتیب بارگزاری جاوا اسکریپت و CSS برای افزایش سرعت سایت موثر و مهم است زیرا مسیر رندر بحرانی را بهینه می کند. مسیر رندر بحرانی مجموعه ای از رویدادهایی است که قبل از نمایش محتوای صفحه وب شما در پس زمینه اتفاق می افتد. بهینه سازی کد های سایت به شما کمک میکند تا فایلهای جاوااسکریپت و استایل سایت را بهینه کنید.
شما می توانید از ابزاری مانند Screaming Frog برای شناسایی همه ریدایرکت های سایت خود و مکان هایی که به آنها منتهی می شوند ، استفاده کنید. با این ابزار می توانید ریدایرکت هایی که غیرضروری و غیرقابل استفاده هستند را پیدا کرده و سپس موارد مورد نیاز خود را از طریق فایل .htaccess سایت خود حذف کنید. علاوه بر این باید از شرکت هاستینگ مورد نظر سرویسی را خریداری کنید که سرورهای آن ترجیحا منابع سخت افزاری قوی تر در اختیار داشته باشند و در صورتی که هاست اشتراکی است تعداد مشترکین آن کم باشد. مقدمهای بر نیاز به وب سایت چند زبانه آشنایی با مزایای چند زبانه کردن وب سایت نقش زبان انگلیسی به عنوان... تجارت الکترونیکی و ساختن سایت برای فروشگاه ده نکته مهم برای فروشگاههای اینترنتی طراحی سایت...
به این ترتیب بارگذاری محتوا برای نوبت بعدی آسانتر میشود؛ اما سرعت سایت را کندتر میکنند. افزایش سرعت بالا آمدن سایت برای تعامل کاربر و عملکرد درست سئو امری حیاتی به شمار میرود. موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ سرعت سایت را در اولویت قرار میدهند. به این معنی که یکی از مهمترین عناصر موفقیت وبسایت افزایش سرعت سایت است. بسیاری از افزونهها و قالبها در وردپرس از انواع فایلهای موجود در سطح وب استفاده میکنند.
همچنین میتوانید از WP Rocket، یک افزونه کش قدرتمند استفاده کنید که زمان بارگذاری شما را افزایش میدهد و امتیاز PageSpeed Insights و Core Web Vitals شما را تنها با چند کلیک بهینه میکند. بعلاوه، این افزونه 80 درصد از بهترین شیوه های عملکرد وب را پس از فعال سازی اعمال می کند. با کاهش اندازه فایلهای تصاویر، میتوانید وزن آنها را کاهش دهید و در نهایت به بارگذاری سریعتر صفحاتتان کمک کنید. پلاگین های مختلفی برای بهینه سازی تصویر وجود دارد که می توانید برای این منظور از آنها استفاده کنید، مانند WP Smush. این می تواند به معنای به اشتراک گذاری منابع بین چندین وب سایت در یک سرور بیش از حد بارگذاری شده باشد، که می تواند زمان بارگذاری صفحه شما را تحت فشار قرار دهد.
انواع مختلفی از فایلها با سایزهای متفاوت در وبسایت وجود دارند که بر افزایش سرعت سایت وردپرس مؤثر هستند. اگر از فایلهای حجیم در صفحات سایت دارید، زمان بیشتری برای بازیابی و ارائه آنها به کاربران مصرف میشود. به همین دلیل طراحان تصاویر، فیلمها و سایر فایلهای حجیم را برای بهبود سرعت سایت بهینهسازی میکنند. در این مقاله درمورد اهمیت افزایش سرعت سایت و راههای بهبود سرعت سایت وردپرسی صحبت کردیم. سرعت بالای سایت یکی از عوامل مهم در سئوی سایت و افزایش رضایت کاربران است.
بنابراین به جای فراخوانی ده فایل جاوا اسکریپت ، شما به سادگی تمام فایل جاوا اسکریپت خود را در یک فایل قرار می دهید. شما می توانید با استفاده از سایت ها ، نرم افزارهای تغییر فرمت یا کاهش حجم ، تصاویر خود را بهینه و کم حجم کنید برای نمونه سایت tinypng.com می تواند اندازه و حجم عکس شما را کاهش دهد. البته، در برخی موارد ممکن است تغییر مسیرها ضروری باشد، مانند زمانی که شما در حال انتقال به یک دامنه جدید هستید. با این حال، حذف تغییر مسیرهای غیر ضروری در سایت شما می تواند زمان بارگذاری صفحه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. من علیرضا ادیب تو ادیب پلاس با آموزش های مختلف طراحی سایت، سئو و وردپرس کمکت میکنم سایت بهتری داشته باشی.
موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، سرعت لود را به عنوان یکی از عوامل اساسی در رتبهبندی وبسایتها در نتایج جستجو موبایل در نظر میگیرند. وبسایتهای با سرعت لود کمتر ممکن است در رتبهبندی نتایج گوگل عقب بیفتند و به این ترتیب از دید کاربران واجدان شرایط در موتورهای جستجو دور شوند. اگر از وردپرس استفاده میکنید، Cloudflare به عنوان یک ابزار بسیار مفید میتواند تجربه کاربری و سرعت سایت شما را بهبود بخشد. در این بخش، به برخی از بهترین روشها برای بهینهسازی Cloudflare جهت استفاده با وردپرس میپردازیم. Cloudflare دارای تنظیمات مختلفی برای بهینهسازی سرعت است که شامل فشردهسازی فایلها (gzip)، کاهش حجم تصاویر و کش محتوا است. این تنظیمات را میتوانید در داشبورد Cloudflare پیکربندی کنید تا سرعت وبسایت خود را بهبود دهید.
با انتخاب افزونه مناسب و بهرهگیری از امکانات آن، میتوانید گامی بلند در جهت افزایش رضایت کاربران، ارتقای رتبهبندی در موتورهای جستجو و در نهایت، بهبود عملکرد کلی وبسایت خود بردارید. از جمله حجم فایلهایی که برای بارگیری صفحه درخواست میشوند، زمانی که میگذرد تا سرور به درخواست کاربر پاسخ دهد، سرعت اینترنت کاربر و همچنین تعداد کاربرانی که در همان زمان صفحه را دریافت میکنند. بهبود سرعت سایت و بهینهسازی آن میتواند به بهبود تجربه کاربر و افزایش رتبه شما در موتورهای جستجو کمک کند. یک سایت با سرعت بالا به کاربران این اطمینان را میدهد که سایت شما قابل اعتماد است و از آن پشتیبانی خوبی صورت میگیرد. بهینهسازی کدها میتواند بهبود قابل توجهی در سرعت بارگذاری وبسایت داشته باشد. در این بهینهسازی، حجم کدها کاهش مییابد و بخشهای غیرضروری حذف میشوند.
کدهای HTML و CSS غیرضروری را حذف کنید تا اندازه صفحات کاهش یافته و سرعت بارگذاری افزایش پیدا کند. چراکه قالبهای آماده معمولا حاوی امکانات فراوانی هستند که شاید هیچوقت استفاده نشوند. با انتخاب درست فرمت بر اساس نوع تصویر، میتوانید بدون از دست دادن کیفیت، حجم فایل را کاهش دهید و سرعت سایت را بهبود بخشید. استفاده از فناوریهای مجازیسازی به کاهش نیاز به منابع سختافزاری و افزایش کارایی سرورها کمک میکند. با استفاده از مجازیسازی، امکان اجرای چندین ماشین مجازی روی یک سرور فیزیکی وجود دارد.
همانطور که میدانید فاصله میان محلهای سرور یک سایت با محل کاربر بر سرعت سایت تاثیر مستقیم میگذارد. در واقع کاربران از نقاط مختلف جهان به یک سایت متصل میشوند و طبیعتا سرعت بارگیری صفحات با توجه به میزان فاصله هر کاربر با محل سرور، متفاوت خواهد بود. برای مثال، اگر سرورها در آمریکا باشند، صفحات وبسایت مشاهده شده توسط کاربران آمریکایی لود سریعتری نسبت به کاربران اروپایی خواهند داشت. اغلب افراد تازه کار با بررسی سایت خود بر روی سیستمهای شخصیشان به اشتباه تصور میکنند که کندی وبسایت آنها مربوط به سرعت پایین رایانه و یا اینترنت است. اما جالب است بدانید که اگر به طور مرتب از یک وب سایت بازدید کنید، مرورگرهای مدرن مانند گوگل کروم آن سایت را در حافظه ذخیره میکنند و به محض شروع تایپ آدرس آن، عملیات بارگذاری سایت شروع میشود.
در این مقاله یاد میگیریم، سرعت صفحه چیست، چرا اهمیت دارد و چگونه آن را اندازه گیری کنیم. سپس 9 راه حل سریع برای بهبود سرعت بارگذاری صفحه به شما ارائه خواهیم داد. حذف المانهای غیرضروری و بازطراحی صفحات وب میتواند بهبود قابل توجهی در سرعت لود سایت ایجاد کند. فونتهای غیرضروری بیشترین حجم را در بارگزاری صفحات سایت به خود اختصاص میدهند. با حذف فونتهایی که در صفحات استفاده نمیشوند، از افزایش سرعت لود سایت بهرهمند خواهید شد. با توجه به رقابت فراوان در دنیای آنلاین، کاربران زمان کمی برای صبر در بارگذاری صفحات نسبت به سالهای گذشته دارند.
بهعلاوه، بهعنوان یک ابزار پشتیبانیشده توسط Google، میتواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که معیارهای عملکرد مورد نیاز برای قرارگیری نتایج جستجوی بالا را دارید. در نهایت هم وب سرور APACHE رو داریم که سرعت تقریبا پایینی رو داره و همچنان هم توسط برخی از شرکتهای هاستینگ داخلی ما استفاده میشه. پیشنهادی که من براتون دارم، اگر وب سرورتون آپاچی هست برای تغییرش به هاستینگتون تیکت بزنید تا اون رو به لایت اسپید تغییر بدن. اگر امکان همچین چیزی رو نداشتن، بهتره هاست وبسایتتون رو کلا تغییر بدین و از شرکتی خدمات بگیرین که لایت اسپید رو پشتیبانی میکنه. استفاده از این ابزارها میتواند بدون از دست دادن کیفیت، تا حد زیادی حجم تصاویر را به طور چشمگیری کاهش دهد.
بنابراین سرعت لود صفحه به طور چشمگیری افزایش پیدا میکند چراکه تصاویر تا زمانیکه در صفحه کاربر معلوم نباشد، دانلود نمیشوند. به جز تصاویر با این روش میتوانید محتوای ویدیویی و حتی نظرات را به راحتی بارگذاری کنید. استفاده از تصاویر کمک زیادی به بهبود کیفیت مطلب و افزایش تجربه کاربری دارد. اما به همان اندازه هم می تواند روی سرعت لود سایت تاثیرگذار باشد و آن را کند کند. برای استفاده از تصاویر باید بیشترین دقت را داشت تا استفاده از آنها منجر به کاهش سرعت سایت نشود. تعداد زیادی عکس با حجم کم یا تعداد کمی عکس با حجم سنگین کندی لود صفحه را در پی خواهد داشت.
یکی از آنها جلوگیری از ایجاد موارد غیر ضروری هنگام ساخت لینک ها و منوهای داخلی است. دیگری این است که مطمئن شوید دامنه سطح بالای شما (TLD) با حداکثر یک تغییر مسیر حل می شود. این عکسی که من براتون گذاشتم از لوکال هستش و از اونجایی که با زمپ وردپرس رو نصب کردم، وب سرور من رو apache نشون میده. اگر وب سرورتون لایت اسپید باشه، یکی از موارد LiteSpeed یا OLS یا OpenLiteSpeed را مشاهده خواهید کرد. حالا از صفحه باز شده، تب اطلاعات رو انتخاب کنید و گزینه سرور رو باز کنید. البته حالتهای مختلفی مثل کش تمامصفحه (Caching Full-Page)، کش آبجکتها (Object Caching) و کش فرگمنت (Fragment) در سرور وجود داره.
بهترین زمان برای بارگذاری صفحات، زیر ۳ ثانیه است؛ بنابراین هر چه سرعت لود سایت شما بیشتر باشد، کاربران راضیتر خواهند بود و احتمال تعامل بیشتر با محتوای وبسایت شما افزایش مییابد. با کاهش حجم داده، زمان لود صفحات بهبود مییابد و تجربه کاربری افراد بهبود مییابد. این عمل باعث صرفهجویی در پهنای باند میشود و میتواند در شرایط اتصالات اینترنت محدود یا پرسرعت به صورت قابل توجهی تأثیرگذار باشد. در نتیجه، استفاده از Gzip به عنوان یک فشردهساز موثر، به بهبود کارایی و عملکرد کلی وبسایت کمک میکند. سرعت لود یکی از جنبههای حیاتی در عملکرد وبسایتهاست که تأثیر چشمگیری بر تجربه کاربری، موفقیت سئو، و نتایج تجاری دارد. وبسایتهایی که به سرعت بارگذاری محتوا میپردازند، به کاربران تجربه راحت و لذتبخشی از محتوا ارائه میدهند، که این امر منجر به حفظ بازدیدکنندگان و کاهش نرخ خروج میشود.
هنگامی که یک سایت برای بازدیدکننده باز می شود ، دانلود این فایل ها بیشترین زمان بارگزاری را به خود اختصاص میدهند . با کم کردن تعداد این فایل ها ، تعداد درخواست ها کاهش پیدا کرده و در نتیجه سایت سریعتر بارگزاری میشود . حال برای نمایش هر کدام از آنها در محل خود با تنظیم مقدار background-position فقط بخشی از آن عکس را که می خواهیم نمایش داده شود ، به نمایش در می آوریم و مابقی آنرا مخفی میکنیم. همچنین اگر شما فایل های CSS و جاوااسکریپت چندگانه دارید ، می توانید با ترکیب آنها تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید . کافیست تصویر مورد نظر را در فتوشاپ باز کرده و از منوی فایل گزینه Save For Web را انتخاب نمایید و یا اینکه دکمه های Alt+Ctrl+Shift+S را همزمان فشار دهید . در صفحه ظاهر شده انواع فرمت ها را با تنظیمات مختلف تست کنید و گوشه پایین سمت چپ حجم آنرا در هر لحظه مشاهده نمایید .
انتخاب هاست مناسب ، تهیه سرور میزبانی از شرکت معتبر ، استفاده از قالب بهینه ، بهینه سازی پایگاه داده و بسیاری از عوامل دیگر در کاهش زمان پاسخگویی سرور تاثیر دارند. زمان میانگین بارگزاری صفحات سایت ها ۷ ثانیه تخمین زده شده است و زمان ایده آل از نظر متخصصان سئو زیر 4 ثانیه میباشد. یکی از راههای افزایش سرعت سایت وردپرسی استفاده از بهترین افزونه سرعت سایت است. دایرکتوری وردپرس امکان انتخاب طیف وسیعی از افزونهها را برای شما فراهم کرده است و با استفاده از آنها میتوانید سرعت سایت را بهبود ببخشید. معمولاً در سایتها برای ارائه تجربه کاربری بهتر از افزونههای حافظه پنهان استفاده میکنند. این افزونه در جایی قرار دارد که حتی پس از خروج از سایت اطلاعات را در یک صفحه ویژه ذخیره میکند.
بنابراین افزایش سرعت سرور و بهینه سازی سرعت سایت توسط یک سئو کار حرفه ای از لزومات موفقیت در کسب و کار آنلاین شما است. ما در فیدار سئو تبریز روشهای بهینه سازی سرعت یک سایت را که در افزایش سرعت سایت وردپرسی نیز موثر هستند به طور کامل بررسی کرده و تحلیل می کنیم. یکی از مهمترین عوامل موفقیت یک سایت بهینه سازی سرعت سایت است، احتمالا برای شماهم پیش آمده است که وقتی با سایتی رو به رو میشوید که بارگذاری آن طول میکشد از بازدید آن منصرف میشوید. بنابراین سرعت بالای یک وبسایت و کاربری روان تاثیر زیادی روی افزایش بازدیدکنندگان یک سایت دارد، و یک وبسایت کند نه تنها باعث کاهش بازدیدکنندگان آن میشود بلکه تاثیر منفی روی سئوی یک سایت نیز دارد. با سرعت بالای سایت میتوانید شانس خود را برای رسیدن به صدر نتایج جستجو افزایش دهید. گوگل سرعت سایت را به عنوان یکی از معیارهای اصلی رتبهبندی در نظر میگیرد.
این کار را با میزبانی و ارائه نسخه هایی از محتوای ثابت سایت شما از سرورهای واقع در سراسر جهان انجام می دهد. بنابراین، یکی از ساده ترین راه ها برای افزایش سرعت بارگذاری صفحه، فشرده سازی و بهینه سازی تصاویر است. این مورد می تواند شامل تغییر فرمت فایل تصاویر، فعال کردن لیزی لود، فشرده سازی تصاویر از طریق فشرده سازی با اتلاف یا بدون اتلاف باشد. در جدول بالا میتوانید مزایا و تأثیرات مثبت افزایش سرعت لود سایت را مشاهده کنید. علاوه بر این، سرعت لود سایت تأثیر مستقیمی بر رتبهبندی سایت در نتایج جستجو دارد و با کاهش زمان بارگزاری، رتبه سایت در الگوریتمهای جستجوگر افزایش مییابد.
وبسایت واکنشگرا چیست؟ فواید وبسایت واکنشگرا تطبیق با تمام دستگاهها و صفحه نمایشها دستگاههای... این اقدام نه تنها منجر به بهرهوری بیشتر در استفاده از منابع سختافزاری میشود بلکه همچنین امکان مدیریت و پیکربندی آسانتر، مهاجرت انعطافپذیر و افزایش ایمنی سرورها را فراهم میکند. فرض کنید یک صفحه با صرفا کدهای html بدون هیچ فایل استایلی وجود داشته باشد. مطمئنا اگر قالب سبک باشد و دارای کدهای پیچیده و بعضا اضافه نباشد می تواند سریعتر لود شده و نیاز کاربر را رفع نماید. از نمونههای زیر برای نوشتن CTA مناسب و افزایش نرخ کلیک برندتان، استفاده کنید. برای بهینهسازی عنوان تبلیغات و بهبود CTR، از کلیدواژههای ترند و مرتبط با موضوع، صنف، ویژگیهای محصولات، مزایای خدمات و… استفاده کنید.
در نتیجه، تجربه کاربری بهبود یافته و رتبهبندی سایت در موتورهای جستجو نیز بهبود خواهد یافت. اهمیت افزایش سرعت سایت و بهینهسازی آنها به عنوان یکی از عوامل مؤثر در تجربه کاربری و موفقیت آنلاین جایگاهی مهم را گرفته است. افزایش سرعت سایت نه تنها بهبود دسترسی به اطلاعات را فراهم میکند بلکه در سئو و بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو نیز اهمیت زیادی دارد. تصاویر یکی از سنگینترین بخشهای یک وبسایت هستند که میتوانند تأثیر زیادی بر سرعت لود سایت بگذارند. فشردهسازی تصاویر بدون کاهش کیفیت آنها میتواند باعث افزایش سرعت سایت شود.
برای دستیابی به سرعت مناسب در سایت خود روش های ارائه شده را یکی یکی بررسی کنید و در صورت نیاز از آن روش بهره گیری نمایید. در نظر داشته باشید که با رعایت تمام موارد هم ممکن است سرعت سایت شما خیلی خوب نشود چون چون سرعت سایت یک موضوع نسبی است و عدد مطلقی ندارد. افزونه های وردپرس همانطور که خدمات گسترده و مناسبی را به شما ارائه می کنند می توانند باعث کند شدن سایت شوند. در مخزن افزونه های وردپرس افزونه های بسیار جذاب و کاربردی وجود دارد که نصب آنها می تواند تا حد زیادی به شما کمک کند و عملکرد وب سایت شما را بهبود بخشد. اما روی دیگر ماجرا این است که هر افزونه بخشی از توان و انرژی (منابع سخت افزاری) سرورهای سایت شما را می گیرد و صرف فعالیت های خود می کند.
برعکس، بارگذاری ناهمزمان باعث می شود چندین فایل به طور همزمان بارگیری شوند که می تواند عملکرد صفحه را افزایش دهد. برای بهینه سازی تصاویر سایت می توانید از ابزارهای آنلاین بهینه سازی تصاویر استفاده کنید. به عبارت دیگر، اگر صفحات شما در عرض چند ثانیه بارگذاری نشود، احتمال خروج بازدیدکنندگان از سایت شما به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. علاوه بر این، اگر صفحات وب شما کند هستند، می تواند به توانایی شما در ایجاد تعامل و تبدیل آسیب برساند. افزونهها اجزایی هستند که برای ارائه ویژگیهای جدید به سایت اضافه میشوند. این افزونه هم یکی از حرفهای ترین افزونههای کش وردپرس که رایگان نیست و باید از مارکتهایی مثل راستچین یا راکت خریداریش کنید.
همچنین ممکن است در طول زمان، در پایگاه دادهی وردپرس اطلاعاتی ذخیره شده باشد که دیگر نیازی به آنها نباشد. پاکسازی پایگاه داده و حذف جداول اضافی به بهبود سرعت و کارایی سایت شما و همچنین کاهش فضای مصرفی در هاست کمک بسیار زیادی میکند. گوگل به وضوح اعلام کرده است که با وسواس سرعت هر وب سایت را بررسی میکند. در حقیقت مت کاتز (مدیر سابق اسپم وب گوگل) رسما اعتراف کرد که گوگل سرعت بارگذاری سریع را به عنوان یک فاکتور رتبه بندی مثبت در نظر میگیرد. در عین حال، گوگل تصریح کرده است که صاحبان وب سایت برای سریعتر کردن صفحات وب نباید کیفیت یا ارتباط محتوا و کلمات کلیدی و… را از بین ببرند.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/